Catalunya Diari

Els millors curtmetratges de l’Animac, a les Borges

Els millors curtmetratges de l’Animac, a les Borges| Redacció - Fotografia: Animac Lleida

darrera edició de l’ANIMAC

Amb aquesta sessió de cinema, dirigida als més petits, nens i nenes a partir de 3 anys, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la localitat continua en la seva línia “d’oferir propostes engrescadores per al públic infantil i familiar”, segons ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Francesc Macià.

La sessió, amb entrada gratuïta, es projectarà a partir de les 18.00 hores a la planta 0 de l’Espai Macià. Es tracta d’una exhibició variada de tècniques i estils, representativa de la Mostra i pensada per a un públic infantil, “que esperem que tingui molt bona acceptació a les Borges”, ha afirmat el regidor Macià. Durant la sessió es projectarà 'How to eat your apple', que retrata la naturalesa humana d'una forma surrealista, i 'The Fantasctic Flying books of Mr. Morris Lessmore', peça guardonada amb l'Oscar al millor curtmetratge d'animació.

La matinal, de 68 minuts de durada, continuarà amb 'Ride of passage' un curt sobre un noi jove que ha de travessar la selva, i a continuació es projectarà 'Krake', que narra la malaltia d'una nena a la qual li ha sortit un pop al cap. També es podrà veure 'Fear of Flying', sobre un ocell amb por a volar; 'Shave it', que explica la història d’un mico que vol conèixer la ciutat; i finalment 'Prinz Ratte', un conte de fades amb un final inesperat.


Comentaris

envia el comentari