Catalunya Diari

Els millors vehicles de segona mà a Firauto Balaguer

Els millors vehicles de segona mà a Firauto Balaguer| Redacció - Fotografia: http://bitacora.kcslot.com

 

Balaguer acollirà els dies 18 i 19 d’octubre una nova edició de Firauto, un certamen dedicat al vehicle de segona mà, que, any rere any i ja en són 23, s’obre a nous sector relacionats amb el món del motor. Així, doncs, en aquesta edició incorpora el sector de la xapa i pintura i una exposició de vehicles tuning, activitats que contribueixen a expandir i diversificar aquesta fira pionera de les Terres de Lleida. 

La fira comptarà amb 4.500 metres quadrats d’exposició dins del pavelló i 1.950 més, a fora. És en aquest espai on s’instal·larà un dels referents d’aquesta fira, el Mercat de la Ganga, dedicat als vehicles de menys de 6.000 euros, que es trasllada a davant del pavelló d’Inpacsa. També a l’exterior, a la banda del pàrquing, s’ubicarà una altra de les novetats del certamen, el Parc d’Educació Viària per als infants de 6 a 11 anys. 
 
A l’interior del pavelló, hi haurà una gran exposició de vehicles de segona mà, mercat que cada cop té més acceptació entre públic, doncs permet trobar cotxes en garantia i en bon estat a un preu assequible. Aquesta és una opció per la qual cada cop es decanten més consumidors, de manera que aquest mercat supera des de fa alguns anys el del vehicle nou. En total hi haurà 21 expositors que mostraran uns 250 vehicles. 
 
L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha destacat que “aquesta és una fira plenament consolidada”, com ho demostra arribant a la vint-i-tresena edició. Tot i això, “procurem anar afegint nous sectors vinculats amb l’automoció i captar nous públics, sense oblidar-nos de la importància de conscienciar els més joves de les responsabilitats que implica conduir un vehicle”. En aquest sentit, ha recordat que al Parc d’Educació Viària, cedit pel Servei Català del Trànsit, s’ensenyarà als infants les normes bàsiques de circulació. Roigé ha presentat aquest dijous Firauto acompanyat del segon tinent d’alcalde, Miquel Aige, i la responsable de fires, Antonieta Martínez. 
 
Pel que fa a les activitats paral·leles, destaca una mostra de cotxes tuning, a càrrec de l’associació The Real Concept, que es farà durant el cap de setmana a l’exterior del pavelló. Un any més, el Club Slot de Balaguer muntarà un circuit gegant de quatre pistes a l’altell del pavelló. També hi haurà un servei d’ITV, tot i que és necessari demanar cita prèvia a les oficines de l’Impic o bé al telèfon 973 446 606. 
 
L’horari de Firauto serà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. L’entrada és gratuïta. 


Comentaris

envia el comentari