Catalunya Diari

Els Mossos busquen els autors de la profanació de dos tombes al cementiri de Tordera, a la Segarra

Els Mossos busquen els autors de la profanació de dos tombes al cementiri de Tordera, a la Segarra| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen la profanació de dos tombes al cementiri del petit poble de Tordera, a la Segarra. Uns desconeguts van obrir dos taüts i en un dels casos van arribar a remoure els ossos. 

La policia va rebre l'avís dels veïns divendres al matí. Al cementiri hi havia dos làpides trencades i els taüts oberts. Un dels cossos no l'havien tocat però l'altre estava remogut i pel que sembla els qui van descobrir la destrossa es van trobar un crani cap per avall.
 
Els Mossos no descarten cap possibilitat: que el mòbil fos el robatori d'objectes de valor que hi pogués haver a les tombes o simplement que tot plegat sigui només un acte de vandalisme. En tot cas, hi ha una investigació oberta i la policia està a l'espera que es formalitzi la denúncia o bé per part de familiars dels difunts o de l'Ajuntament de la Granyanella, municipi on pertany el poble de Tordera.


Comentaris

envia el comentari