Catalunya Diari

Els Mossos continuen buscant l'autor de l'apunyalament d'Albatàrrec

Els Mossos continuen buscant l'autor de l'apunyalament d'Albatà rrec| Laura Biela / ACN - Fotografia: Laura Biela

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant l'autor de l'apunyalament mortal a un jove de 20 anys, veí de Lleida i nacionalitat romanesa, aquest diumenge a la tarda a Albatàrrec. Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació dels fets, que van tenir lloc en el marc d'una baralla en una pista de futbol de la població.

El jove va rebre una ganivetada al tòrax i va quedar greument ferit. Aleshores va ser traslladat fins al peatge de l'AP-2 on el van recollir en estat crític els serveis sanitaris i el van traslladar a l'Hospital Arnau de Vilanova on va morir al cap de poca estona d'haver-hi arribat. La policia no ha determinat encara quan es podria produir alguna detenció tot i que sí que ha començat a prendre declaració a diversos testimonis que hi havia al lloc en el moment dels fets.

Per la seva part, l'alcalde d'Albatàrrec, Víctor Falguera, ha explicat a lleidaalminut.com que les persones implicades en la baralla no eren del poble, segons l'han informat els Mossos. En aquest sentit, ha explicat que el camp està obert sempre i que durant l'any l'utilitzen els joves de la població, tot i que a l'estiu hi ha temporers que també hi van a jugar.

"Una cosa són les molèsties que ocasionen la gent que juga a futbol a la nit i una altra molt diferent l'incident aïllat que es va produir ahir diumenge", apunta Falguera. Per aquest motiu, considera que la solució no és tancar el recinte, sinó buscar una forma de "regular l'accés a la instal·lació", una possible modificació que encara no s'ha començat a estudiar, però que el propi alcalde no descarta fer-ho. Tot i que afegeix: "Les decisions no es poden prendre en calent".


Comentaris

envia el comentari