Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra descobreixen un pis a Vila-Sana 'dedicat' al cultiu de marihuana

Els Mossos d'Esquadra descobreixen un pis a Vila-Sana 'dedicat' al cultiu de marihuana| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 18 de setembre, un veí de Vila-sana (Pla d'Urgell), de 63 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els fets es remunten al passat 18 de setembre quan els mossos es van desplaçar al carrer Urgell de Vila-sana donat que es percebia una forta olor a marihuana. Els policies van arribar fins davant una casa on l'olor era més forta i van observar una sortida de ventilació, que no tenia la resta de cases i que no semblava cap sortida de fums.
 
Els agents, amb el consentiment del propietari, van accedir a la casa i van trobar al segon pis dues habitacions habilitades pel cultiu i assecat de marihuana. Aquests habitacles estaven preparats amb llum artificial, ventiladors, extractors, termòmetres, temporitzadors i altres sistemes d'automatització del cultiu, a banda de fertilitzants i altres substàncies relacionades. També es van comissar 28 plantes assecades amb un pes total de 880 grams.
 
El detingut va passar divendres, 19 de setembre, a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari