Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen a Igualada un home per tres robatoris en magatzems de la Segarra

Els Mossos d’Esquadra detenen a Igualada un home per tres robatoris en magatzems de la Segarra| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega (Arxiu)

 


Els Mossos d'Esquadra van detenir el 24 de febrer a Igualada un home, de 29 anys, veí de Montcada i Reixac i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força en magatzems de la Segarra.Des de mitjans de gener els mossos investigaven uns robatoris comesos a la Segarra. Concretament, dos a la localitat de Sant Ramon i un al nucli pedani de Portell. El 18 de gener van robar en un magatzem, a peu de la N-141, d'on van sostreure vint-i-cinc motors elèctrics, dotze radiadors de maquinària agrícola, vint planxes de ferro i trenta contrapesos, entre altres peces metàl·liques.
 
El 27 de gener van entrar en un pati interior d’un taller de la mateixa població i van sostraure vuit xapes metàl·liques, una cullera de tractor i peces de foneria. El 5 de febrer, en un magatzem de les rodalies del nucli de Portell, van sostreure cent cinquanta quilograms de llautó i una màquina de soldar.
 
Arran de la investigació, es va constatar la presència d’un turisme i un camió als llocs on s’havien produït els robatoris. Pel tipus i pes del material sostret, tot apuntava que els lladres havien de fer ús d’un camió amb ploma, amb la col·laboració de diverses persones.
 
Després de diversos dispositius de vigilància, el 24 de febrer una patrulla de trànsit va veure i aturar un camió lleuger, que circulava amb evident signes de sobrepès per l’autovia A-2, prop d’Igualada. El vehicle anava carregat de planxes de ferro i el conductor no va donar cap explicació constatable sobre la procedència del material. Per aquest motiu, els mossos van acompanyar el camió fins la comissaria d’Igualada per tal de fer les comprovacions.
 
Un cop en dependències policials, es van trobar indicis que relacionaven el conductor del camió amb els tres robatoris a la Segarra, per la qual cosa va ser detingut.
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. 
 
El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars comesos en varies comarques, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a la comissaria. Haurà de comparèixer davant el jutge, quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari