Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per dos robatoris amb força a l’Alta Ribagorça

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per dos robatoris amb força a l’Alta Ribagorça| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 A principis de juliol els mossos van obrir una investigació arran de dos robatoris que es van produir a Pont de Suert amb pocs dies de diferència. El primer va ser la matinada del 5 de juliol en un centre de tractament de residus de la població. Uns desconeguts van forçar la reixa que protegia una de les finestres de l’empresa i van accedir a l’interior. Seguidament, van regirar les diferents dependències i van sostraure un ordinador, diners, diversos telèfons mòbils i vàries eines industrials.
 
El segon cas es va denunciar el 9 de juliol. Es tractava d’un robatori en una segona residència de la mateixa població, apartada del nucli urbà. En aquest habitatge van sostraure diversos aparells electrònics, estris d’acampada i algunes eines.
 
Després de diverses indagacions, els mossos van identificar qui serien els presumptes autors dels dos robatoris. Els dos homes van ser localitzats i detinguts pels volts de les dotze del migdia del 6 d’agost a Pont de Suert.
 
Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el 7 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.


Comentaris

envia el comentari