Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen dos joves per set robatoris amb força al Segrià

Els Mossos d’Esquadra detenen dos joves per set robatoris amb força al Segrià| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Pels volts de les sis de la matinada del 28 de juliol, una patrulla dels mossos van sorprendre in fraganti dos joves quan acabaven de robar dins d’un turisme estacionat al carrer Doctor Flèming de Lleida. Havien sostret un navegador GPS i unes ulleres de sol. Després de detenir-los, els agents van escorcollar el turisme que portaven. Dins d’aquest es van localitzar diversos objectes que podien ser de procedència il·lícita, per la qual cosa es va obrir una investigació. Un cop fetes les indagacions, els mossos van trobar indicis que relacionen els detinguts amb un total de set robatoris comesos a Lleida i Torrefarrera.
 
Concretament, durant la matinada del dia de la detenció haurien comes tres robatoris en vehicles que estaven estacionats en diversos carrers de Lleida. Dels vehicles van sostreure dos navegadors GPS, un ràdio CD, diverses llanternes i ulleres de sol.
 
La investigació també va constatar que la matinada del 27 de juliol els detinguts haurien perpetrat altres tres robatoris a l’interior de vehicle a Torrefarrera. Els vehicles estaven estacionats en diversos carrers i de l’interior van sostraure els equips de música, un reproductor de DVD i un comandament a distància. Seguidament van accionar el comandament al mateix carrer on estava aparcat el turisme i es va obrir la porta d’un garatge particular. Van entrar i van sostraure diverses eines industrials, un ordinador portàtil, munició i accessoris de caça, entre d’altres.
 
Durant la investigació els mossos van detenir un veí de Torrefarrera, de 24 anys i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d’un delicte de receptació. Aquest tercer implicat va reconèixer que havia comprat part del material sostret -tres ràdio CD i una motoserra-, i va lliurar-lo als agents en el moment de la detenció el 30 de juliol. Després de declarar a la comissaria de Lleida va quedar en llibertat a l’espera de ser citat pel jutjat que instrueix els fets. També es van recuperar diversos objectes sostrets el 27 de juliol, els quals havien estat venuts en una botiga de compra-venda de productes usats a Lleida. 
 
Tot el material recuperat ja ha estat lliurat als legítims propietaris i la investigació continua oberta per determinar si els implicats poden estar relacionats amb altres casos. Els primers detinguts van passar el 30 de juliol a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Comentaris

envia el comentari