Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones a la Cerdanya per un delicte de contraban de tabac

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones a la Cerdanya per un delicte de contraban de tabac| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Els fets van passar pels volts de les 22.30 hores del mateix dia a la carretera N-260, entre les poblacions d'All i Ger (Cerdanya). Una patrulla de mossos de paisà, que efectuava tasques de vigilància a la zona en prevenció de robatoris, es va creuar amb una furgoneta que circulava per la carretera a molt baixa velocitat. Els agents es van adonar que el vehicle semblava que portés sobrecarregada la part posterior.
 
Passat la població de Ger els mossos van aturar l’esmentat vehicle, per tal de comprovar la càrrega que transportava. A l’obrir les portes posteriors van localitzar dotze caixes de cartró, les quals contenien un total de 6.000 paquets de tabac.
 
Els dos ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva implicació en un delicte de contraban. El tabac comissat ha estat valorat en un total de 26.100 euros.
 
Els detinguts van passar el 26 de juny a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Puigcerdà.


Comentaris

envia el comentari