Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen quatre comercials d’una companyia elèctrica per un furt en un domicili de la Noguera

Els Mossos d’Esquadra detenen quatre comercials d’una companyia elèctrica per un furt en un domicili de la Noguera| Redacció

 A finals d'agost un veí de 90 anys de Vilanova de Meià (Noguera) va rebre la visita d'un grup de comercials que treballaven per una companyia elèctrica. Aquestes persones li van dir que el canviarien de companyia elèctrica amb la qual cosa aconseguiria una disminució en el preu de la llum. L’home es va veure desbordat per la insistència dels comercials i es va sentir obligat a buscar la documentació per fer el canvi. Mentre un dels comercials el distreia ajudant-lo a buscar el DNI, la resta es van passejar per les diverses dependències de la casa.
 
Poc després va arribar un familiar al domicili i va sorprendre els comercials consumint begudes que havien agafat directament de la nevera. La dona els va fer fora i va comprovar que havien furtat 300 euros en efectiu i un rellotge d'or.
 
Un cop els mossos van tenir coneixement dels fets es va iniciar una investigació per identificar els comercials. L’endemà una patrulla va localitzar un altre grup de joves de la mateixa empresa, que buscaven fer clients a Santa Maria de Meià. Els agents van identificar-los i van recollir dades per a la investigació.
 
Un cop concretades les identitats dels quatre joves que van entrar a la casa de Vilanova de Meià, se’ls va localitzar i detenir a Lleida. Posteriorment, tots ells van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a la comissaria. Tot apunta que mentre intentaven fer nous clients, aprofitaven l’ocasió per sostreure objectes de valor si es presentava l’oportunitat.


Comentaris

envia el comentari