Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen quatre homes a Bellcaire d'Urgell amb 750 plantes de marihuana

Els Mossos d'Esquadra detenen quatre homes a Bellcaire d'Urgell amb 750 plantes de marihuana| Text i fotos: ACN

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 de gener a Bellcaire d'Urgell, a la Noguera, quatre homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els agents van localitzar a l'immoble 750 plantes i 628 esqueixos, a més d'estris per al cultiu de la droga.

Arran d'una sobrecàrrega en el cablejat elèctric que va afectar el dia 2 un edifici situat a l'avinguda Onze de Setembre de la localitat, els Mossos van iniciar una vigilància al domicili que va permetre al cos constatar l'entrada i sortida de quatre homes de l'immoble i, posteriorment, la localització d'una plantació de marihuana a l'interior.
 
Finalment, els Mossos van entrar a l'edifici el 4 de gener on van trobar 750 plantes de marihuana i 628 esqueixos de la mateixa planta, a més d'estris i aparells per al cultiu de la droga com ara ventiladors i termòmetres, entre altres.
 
Els detinguts, d'edats compreses entre els 39 i els 54 anys i veïns de Mollerussa, Miralcamp, Balaguer i Lleida, van passar dijous passat a disposició judicial.


Comentaris

envia el comentari