Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes a Artesa de Lleida quan es disposaven a atracar un estanc

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes a Artesa de Lleida quan es disposaven a atracar un estanc| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Artesa de Lleida tres persones, dos homes, un de 57 anys veí de Constantí i l'altre de 42 anys i veí de Lleida, i un menor de 15 anys i veí d'Artesa de Lleida, tots tres de nacionalitat espanyola, quan es disposaven a atracar un estanc.

Les detencions son fruit d'una investigació iniciada després de tenir coneixement que uns individus estarien planificant cometre un atracament en un estanc del Segrià. De la investigació es va despendre que els sospitosos volien robar un vehicle per cometre un atracament, la tarda del dia 14 de gener, en un estanc de la població d'Artesa de Lleida. Davant la fiabilitat de les informacions la tarda del dijous dia 14 es va muntar un dispositiu de vigilància a la població d'Artesa de Lleida.
 
Pel volts de les 19.15 hores els agents van detectar, circulant a baixa velocitat per davant l'establiment, un vehicle que constava sostret la nit anterior al barri de la Bordeta de Lleida. El vehicle estava ocupat per dos homes i, després de passar dos cops més pel davant i assegurar que no hi havia cap client, van baixar del vehicle. Armats amb una escopeta de cartutxos i tapats amb passamuntanyes van irrompre a l'estanc amb la clara intenció de cometre l'atracament.
 
En aquell moment els mossos que participaven en el dispositiu els van poder reduir sense que ningú resultés ferit. Els agents van comprovar que l'escopeta, retallada i amb els números de sèrie esborrats, estava carregada i en posició de fer foc.
 
Tanmateix es va detenir un jove menor, veí de la població, que també feia tasques de vigilància a l'exterior de l'establiment i que es comunicava amb ells per telèfon.
 
Un cop ja a comissaria el menor, per ordre de Fiscalia, va ser traslladat a un centre de menors. Els altres dos detinguts, tots dos amb antecedents, passen aquest dissabte a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.Comentaris

envia el comentari