Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes que acabaven de sostraure roba en dos contenidors de recollida a les Garrigues

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes que acabaven de sostraure roba en dos contenidors de recollida a les Garrigues| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Un avís a la policia local va alertar que tres persones estaven sostraient bosses de roba de l’interior de l’esmentat contenidor. Ràpidament una patrulla de mossos es va adreçar al lloc i, en un carrer proper, van localitzar una furgoneta amb tres ocupants. El vehicle coincidia plenament amb la descripció que es tenia del vehicle sospitós.
 
Quan els agents van comprovar la càrrega de la furgoneta, van veure que transportava nombroses bosses de roba usada. Al demanar als ocupants del vehicle la procedència de la roba, van entrar en contradiccions i respostes incoherents, per la qual cosa van acabar detinguts per la seva presumpta relació amb un furt.
 
Les gestions fetes posteriorment van permetre constatar que la roba de la furgoneta havia estat sostreta de dos contenidors de recollida de roba dels carrers Sant Jaume i Carrasco Formiguera de les Borges Blanques. Tot apunta que el destí final de la roba usada era la revenda en altres països europeus.
 
Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari