Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones al Segrià amb 177 plantes de marihuana

Els Mossos d'Esquadra detenen tres persones al Segrià amb 177 plantes de marihuana| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir, entre el  22 i 23 d’octubre, tres homes de nacionalitat espanyola, d'entre 25 i 30 anys d’edat i veïns d'Alfarràs i Almacelles, amb 177 plantes de marihuana, diverses tiges de plantes i bosses de plàstic amb cabdells de marihuana assecats.

Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada a principis del passat mes d’agost després de tenir coneixement que en un domicili, situat a l’avinguda Lleida d'Alfarràs, es podia cultivar marihuana. Durant la fase d’investigació es va constatar la presència de tres joves que s’encarregaven del cultiu de la plantació.
 
El passat 22 d’octubre es va detenir dos dels responsables de la plantació. El mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició a l’habitatge dels detinguts. Durant l’escorcoll es va localitzar 177 plantes de marihuana, diverses tiges de plantes i bosses de plàstic amb cabdells de marihuana assecats.
 
A més, es va comprovar que el domicili disposava de dues habitacions perfectament habilitades per realitzar un cultiu intensiu de marihuana. Una de les estances, que feia les tasques d’hivernacle, disposava d’un ventilador, un extractor i dues làmpades amb una pantalla reflectant. En l’altra habitació també hi havia un ventilador, un extractor, quatre làmpades i un sistema de reg per degoteig.
 
Els dispositius elèctrics utilitzats pel cultiu, com les làmpades, extractors i bombes de reg, estaven connectats a un quadre elèctric independent al del comptador del pis i connectat a un punt de xarxa encara per determinar. Per aquest motiu, també s’imputa als detinguts un delicte de defraudació de fluid elèctric.
 
El passat 23 d’octubre va concloure la investigació amb la detenció a Balaguer del tercer implicat en la plantació de marihuana. Els detinguts van passar dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.


Comentaris
Vai per lliure
Que els mossos es dediquin a altres coses mes importants que buscar plantes, amb els meus impostos almenys que no ho facin, per mi no es delicte.

envia el comentari