Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones al Solsonès per cultivar 500 plantes de marihuana

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones al Solsonès per cultivar 500 plantes de marihuana| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada la setmana passada quan es va tenir coneixement de l’existència de dues plantacions de marihuana en masies aïllades de la població d’Odèn. Concretament, el passat 13 d’agost es va localitzar una masia que tenia un plantació, tapada amb tendals i amb sistema de reg, on hi havia 204 plantes en diferents procés de creixement. Per aquest motiu es va detenir a l’arrendatari de masia, un jove de 31 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 
L’endemà, 14 d’agost, es va localitzar una altra masia, a uns cinc-cents metres de la primera, on hi havia una altra plantació de marihuana amb 296 plantes de diferents mides. Per aquest motiu, es va detenir l’home que la conreava, un veí d’Odèn de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Finalment, el mateix dia es va detenir una tercera persona per la seva relació amb el cultiu de la segona plantació.
 
La investigació va concloure el passat 16 d’agost amb una entrada i perquisició a les dues masies. Durant l’escorcoll es va intervenir diversos pots amb marihuana de diferents tipus, material pel cultiu i un aparell de medir PH. A més, es va comprovar que algunes habitacions estaven equipades pel procés de cultiu i assecament de les plantes.
 
El detinguts van passar el 16 d’agost a disposició judicial davant el jutjat d’ instrucció en funcions de guàrdia de Solsona el qual va decretat la llibertat amb càrrecs.


Comentaris

envia el comentari