Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a la Noguera per 11 robatoris a l’interior de vehicle

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a la Noguera per 11 robatoris a l’interior de vehicle| Redacció

 L’actuació policial es va iniciar la tarda del mateix dia al quilòmetre 1,5 de la carretera C-1412a, al terme municipal de Ponts. Una patrulla de seguretat ciutadana va veure un home que sortia d’un camp carregat amb unes bosses de plàstic. Els agents van aturar l’home i van comprovar que a l'interior de les bosses hi havia objectes electrònics de dubtosa procedència. Donat que l’home anava indocumentat, el van traslladar fins a la comissaria per tal d’identificar-lo i aclarir la procedència del material que portava.
 
Les indagacions realitzades van permetre constatar que alguns objectes havien estat sostrets de l'interior d’un vehicle a Avià (Berguedà), on la matinada del dia 6 de setembre es van produir un total de sis robatoris a l’interior de vehicle.
 
La investigació també va permetre imputar al detingut la presumpta autoria de cinc robatoris a l’interior de vehicle, comesos a Ponts durant la nit del 8 al 9 de setembre. Tots els fets s’havien produït trencant amb una pedra el vidre d’alguna de les finestres dels vehicles.
 
El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar l’11 de setembre a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.


Comentaris

envia el comentari