Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra enxampen un italià a 194 km/h en un tram limitat a 100 km/h

Els Mossos d'Esquadra enxampen un italià a 194 km/h en un tram limitat a 100 km/h| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra del Sector de Trànsit de Lleida van detenir l'1 d'agost un conductor de 63 anys i de nacionalitat italiana, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial, per circular a 194 km/h en un tram limitat a 100 km/h. A més, poc abans havia estat fotografiat per un radar a l'A-2 circulant a 168 km/h.

Els fets van succeir el mateix dilluns, durant un control de velocitat que els mossos havien muntat al punt quilomètric 1,7, de la carretera LL-11, dins el terme municipal d'Els Alamús. A les 20.51 hores el cinemòmetre va detectar un turisme circulant a 194 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa era de 100 km/h. Els agents van aturar el vehicle i van identificar el conductor.
 
Aquest no tenia residència a l'estat espanyol i va quedar detingut per circular a una velocitat penalment punible. El turisme, un vehicle d'alta gama, va quedar immobilitzat a la comissaria de Lleida.
 
Un cop en dependències policials, els mossos van comprovar que el mateix vehicle havia estat fotografiat minuts abans per un altre radar a l'autovia A-2, circulant a 168 km/h. També el 30 de maig va ser detectat per un radar de la Garrotxa circulant amb excés de velocitat. Per aquestes dues infraccions, que eren administratives, el conductor haurà de fer efectives les dues sancions abans de poder recuperar el vehicle.
 
El detingut passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari