Catalunya Diari

Els Mossos detenen a catorze persones a la Seu per oferir 'packs' de sexe i drogues als clients

Els Mossos detenen a catorze persones a la Seu per oferir 'packs' de sexe i drogues als clients| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 A principis d'estiu els mossos van tenir coneixement de l'existència d'un pis, situat al carrer Bellavista de la Seu d'Urgell, on s'estaria exercint la prostitució i on, a més, s'oferien substàncies estupefaents als clients. Per aquest motiu es va obrir una investigació durant la qual es van recopilar les proves que confirmarien l'existència d'aquesta activitat i l’oferiment de serveis sexuals i drogues, bàsicament cocaïna.
 
Els agents van centrar la investigació en un pis que feia de prostíbul situat al carrer Bellavista, en un altre domicili a la Seu d'Urgell, en una casa d'Aravell (Alt Urgell) i en un pis de Sabadell.
 
Aquest dissabte passat es van realitzar quatre entrades i perquisicions en aquests domicilis. Al prostíbul es va detenir dotze persones, entre els  quals hi hauria el responsable de l'establiment, de 55 anys i nacionalitat espanyola, un cambrer, de 34 anys i nacionalitat espanyola, i deu dones que exercirien la prostitució, d'edats compreses entre els 19 i els 40 anys, originàries de Colòmbia, República Dominicana, Marroc, Nigèria i Paraguai. A més, es van intervenir 16 embolcalls de cocaïna i 4.595 euros en metàl·lic.
 
A la casa d'Aravell es va detenir una dona, de 42  anys i de nacionalitat colombiana, parella sentimental del responsable del prostíbul. En aquesta casa, on presumptament s’acumulaven i preparaven els embolcalls de droga, es va  intervenir 29 embolcalls de cocaïna, substàncies de tall, estris relacionats amb la manipulació de substàncies estupefaents, una balança de precisió, una escopeta de caça i un rifle amb munició. Tota la droga intervinguda estava preparada per una imminent distribució i venda.
 
Paral·lelament, el mateix dia, a Sabadell, es va detenir un home de 46 anys i nacionalitat colombiana. Al seu domicili els agents van intervenir 4.850 euros i una pistola d'aire comprimit. Tot apunta, que aquest home era el responsable de subministrar les substàncies estupefaents a la parella responsable del prostíbul.
 
La investigació ha pogut constatar que el prostíbul era gestionat per una parella amb l'ajut d'un treballador que faria de cambrer i assistent de les senyores. En aquest pis, s’oferien als clients packs consistents en serveis sexuals i drogues. Tots els detinguts han estat imputats per un delicte contra la salut pública i per pertinença a organització criminal. Tots ells van passar dilluns a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Seu d’Urgell.


Comentaris

envia el comentari