Catalunya Diari

Els mossos entren a l'Ajuntament d'Almacelles per demanar informació sobre la contractació de personal laboral

Els mossos entren a l'Ajuntament d'Almacelles per demanar informació sobre la contractació de personal laboral| ACN - Fotografia: Ajuntament d'Almacelles

 

Els Mossos d'Esquadra han entrat aquest dimarts a dos quarts de deu del matí a l'Ajuntament d'Almacelles per demanar informació sobre la contractació de personal laboral. Així ho ha explicat l'alcalde del PDECat, Josep Ibarz, que només ha coincidit amb els agents, de paisà, en el moment que han entrat al consistori, ja que ell havia de marxar a la Val d'Aran per assistir a un funeral.

Els mossos han demanat aquesta informació per odre de la Fiscalia de Lleida i arrel de la denuncia d'un partit polític i un sindicat, segons Ibarz. El mateix alcalde ha assegurat que s'ha facilitat als agents tota la informació que se'ls ha requerit, sobre la contractació d'aquest personal, uns 7 o 8 treballadors, ''la majoria d'expedients de fa més de 10 anys''. En aquest sentit, Ibarz creu que la denuncia ''és falsa o infundada'' i confia que tots els procediments fets per l'Ajuntament ''estiguin correctes''.
 
Segons Ibarz aquesta denuncia fa referència a la contractació de personal laboral no fix, que treballen tant a la brigada, com a les oficines de l'Ajuntament i al Patronat municipal d'avis. Segons l'alcalde d'Almacelles, la denuncia és ''molt selectiva'' i això els fa pensar que hi ha una opció política ''més interessada a perjudicar qui faci falta per arribar a l'alcaldia algun dia utilitzant aquest procediment que no comparteixo en absolut''. Ibarz ha sentenciat remarcant que les eleccions ''es guanyen a les urnes i no als jutjats''.


Comentaris

envia el comentari