Catalunya Diari

Els pares de la Vall Fosca no volen a un dels professors de l'escola

Els pares de la Vall Fosca no volen a un dels professors de l'escola| ACN - Fotografia: Xtec.cat

 

El 100% de les famílies dels alumnes de l'Escola La Vall Fosca, al terme municipal de la Torre de Capdella, ja han alertat a Ensenyament que si el proper 12 de setembre, dia en que s'inicia oficialment el curs escolar, el nou professor continua a l'escola, no portaran els seus fills.

Els diversos comentaris i opinions que han pogut sentir els pares durant els últims anys en relació a aquest docent fan que els propis pares es neguin a que sigui el professor dels seus fills. Tot i que ningú concreta quin és realment el problema.
 
El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha fet públic aquest divendres que el professor que l'AMPA de l'Escola La Vall Fosca vol fer fora no té informes negatius ni de l'inspector ni del director del centre on va treballar anteriorment, l'escola Àngel Serafí Casanovas de Sort. 
 
 
Tot i això, i a petició dels pares i mares, Cullerés es reunirà dilluns a la una del migdia amb l'AMPA del centre per conèixer els seus neguits, tot i que ha alertat que "al carrer es poden sentir coses però cal contrastar la informació".
 
A l'escola de Sort se'l va acabar canviant de lloc de feina perquè els pares i mares dels alumnes del centre ho van demanar per "problemes de convivència" i "caràcter complicat". Cullerés ha assegurat que ara, però, tenen "més elements de judici" i que avui el departament no té motius ni evidències per actuar contra aquest docent, tot i que assegura que estaran "atents", "tant amb ell com amb la resta de professors a tot el territori".


Comentaris

envia el comentari