Catalunya Diari

Els Pets, L’Original Jazz Orquestra, Toni Albà i Gerónimo Stilton, a la Festa Major de Mollerussa

Els Pets, L’Original Jazz Orquestra, Toni Albà i Gerónimo Stilton, a la Festa Major de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Facebook Original Jazz Orquestra / Aj. de Mollerussa

 La programació també comptarà dissabte amb l’obra Brots amb Toni Albà i Fermí Fernandes, com a caps de cartell. Per al públic infantil, l’estrella serà Gerónimo Stilton, que aterrarà divendres amb un espectacle musical. 
 
L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha presentat el programa d’actes acompanyat del regidora de Festes, Paquita Brau, i del tècnic de la regidoria, Àlex Culleré, ha explicat que, donada les dificultats pressupostàries, es continua mantenint el format de 3 dies de durada amb un pressupost similar al de l’any anterior que ronda els 90.000 euros. Solsona ha agraït la implicació de les entitats culturals i esportives de la ciutat en l’organització de la Festa Major i ha indicat que des de l’Ajuntament és fa una aposta clara perquè les activitats siguin populars, en referència al fet que totes les activitats són gratuïtes, excepte l’obra de teatre de Toni Albà i Cia (16 euros) i el concert de L’Original Jazz Orquestra (10 euros).
 
Altres actes destacats de la Festa Major seran divendres les havaneres amb el grup Norai; dissabte el 20è Mercat de Festa Major i la 9a Trobada gegantera, que enguany comptarà, amb una desena de colles arribades d’arreu de la demarcació de Lleida. Diumenge la cultura popular i tradicional catalana estarà representada per la Diada Castellera amb el Margeners de Guissona, els Castellers de Lleida i els Castellers de Solsona. Així mateix cal destacar les orquestres Maravella, Selvatana i Montgrins que seran les encarregades de conduir les sessions de ball, els concerts i també les ballades de sardanes. 
 
També el foc serà protagonista amb la Nit de Foc conduïda pels Diables de Mollerussa i pel Castell de Focs que posarà el punt i final a la Festa Major diumenge a la nit. Com a novetat, l’alcalde ha explicat que en els Jocs Aquàtics, que es fan tradicionalment divendres a la tarda, es repartirà entre els participants una normativa informativa sobre les característiques de l’activitat i les edats a les quals va adreçat cada un dels jocs.


Comentaris

envia el comentari