Catalunya Diari

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa obren dilluns les inscripcions

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa obren dilluns les inscripcions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

L’Ajuntament de Mollerussa obre aquest dilluns, dia 1 de juny, el període per inscriure’s a una nova edició dels Tallers d’Estiu que enguany presenten com a novetat la inclusió d’una activitat aquàtica diària dirigida per un monitor de la piscina, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han afegit que s’ha volgut oferir un element nou que combini també l’activitat aquàtica però de forma dirigida.

L’objectiu és incrementar la demanda millorant l’oferta amb una activitat que anirà variant en funció dels participants i que tindrà una durada màxima de tres quarts d’hora.
 
Els Tallers d’Estiu, pensats per a nens i nenes de 4 a 12 anys, tornaran a tenir la seu a l’escola Mestre Ignasi Peraire i es faran entre el 29 de juny i el 4 de setembre. La coordinació dels tallers anirà a càrrec de la Fundació Escola Josep Carol que proposa com a centre d’interès el de La participació per tal de donar eines als participants per exercir la capacitat de decidir i incidir en la transformació de la societat. Precisament per explicar l’eix temàtic i el funcionament general dels Tallers d’Estiu, el proper 10 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc a l’Oficina Jove una xerrada informativa per a les famílies interessades.
 
Els preus per setmana i infant s’han fixat, al igual que l’any passat, en 35 euros per setmana, tot i que s’han previst bonificacions de 5 euros per al segon germà inscrit i també per a famílies nombroses i monoparentals. L’horari de les activitats és de 09.00 a 13.30 hores, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de les 08.30 hores per donar facilitats a la conciliació. Les inscripcions es poden fer des de dilluns a la primera planta de l’Ajuntament i caldrà inscriure’s com a màxim dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat.


Comentaris

envia el comentari