Catalunya Diari

Els tallers d'estiu 'Dijous Creatius' d'Alcarràs, tot un èxit

Els tallers d'estiu 'Dijous Creatius' d'Alcarràs, tot un èxit| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Els 'Dijous Creatius' d'Alcarràs, els tallers per aprendre arts i manualitats durants les tardes d'estius, han estat tot un èxit, ja sigui per la varietat de les diferents sessions, com també per la participació. Els tallers, organitzats per l'Ajuntament de la localitat, han comptat amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones.

El d'aquest passat dijous, sobre enquadernació, va tancar els diferents tallers d'aquest estiu que s'han anat programant les tardes de dijous. Durant el passat mes de juliol, i també aquest d'agost, l'Espai Social "Les Roquetes" d'Alcarràs ha anat acollint tallers com: 'Aprendre a elaborar postres refrescants i creatius', creacions amb roba reciclada, taller d'Amigurumis, entre d'altres. Les sessions han comptat amb la participació de 25 persones.
 
Cal agrair a a les talleristes, voluntàries, la seva implicació en aquestes sessions. Un dels objectius dels tallers també ha estat mostrar alguns dels sabers de les dones alcarrassines, i crear espais de trobada.


Comentaris

envia el comentari