Catalunya Diari

Els veïns de Mollerussa elaboren l’ordenança sobre tinença de gossos

Els veïns de Mollerussa elaboren l’ordenança sobre tinença de gossos| Redacció - Fotografia: L. Biela (Arxiu)

 

web municipal

Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de la localitat, Marc Solsona, el qual ha dit que el consistori treballa des de fa un temps, conjuntament amb el Consell Social Municipal, en l’elaboració d’aquesta ordenança específica per tractar aquesta matèria que fins ara s’incloïa en una ordenança superior sobre Policia i Bon Govern que regula diferents aspectes sobre convivència i civisme. 
 
Solsona ha explicat que el consistori penjarà al web municipal l’esborrany d’aquesta ordenança, que s’ha elaborat amb aportacions de propietaris d’animals i també de veterinaris, i obrirà un procés perquè tothom qui vulgui pugui fer les aportacions i esmenes que vulgui. Un cop tancat el procés i aprovada la nova ordenança pel Ple, l’aplicació de la mateixa comptarà amb un període d’informació de 6 mesos abans de la seva execució, segons ha indicat Solsona. "Volem millorar la convivència i no podem demanar consens si imposem i, per això, convidem a la ciutadania a participar", ha explicat.
 
També ha afegit que l’objectiu és traslladar més endavant aquest procés participatiu a altres apartats fraccionats de l’ordenança sobre civisme com poden ser diferents usos de la via pública o temes de convivència veïnal, entre altres. 


Comentaris

envia el comentari