Catalunya Diari

Emili Ramon Figueras, nou regidor de l'Ajuntament de Tàrrega

Emili Ramon Figueras, nou regidor de l'Ajuntament de Tà rrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Emili Ramon Figueras Masip és el nou regidor de l'Ajuntament de Tàrrega, en substitució d’Albert Rosinés Vilardosa, qui morí el passat 31 d’octubre. Així s'ha aprovat aquest dijous en la sessió ordinària del Ple del Consistori targarí.

Nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1953, Figueras és militant d’Unió Democràtica de Catalunya i s’incorporarà al grup municipal de Convergència i Unió, formant part de l’Equip de Govern (CiU + Rcat/SI). L’acord del Ple es traslladarà a la Junta Electoral Central perquè expedeixi la credencial corresponent d’edil. Culminat aquest tràmit d’aquí a unes setmanes, Figueras prendrà possessió del càrrec i es procedirà a refer el cartipàs municipal.

Altres acords
En el decurs de la sessió també prosperaren les propostes d'acord per concedir bonificacions de l'impost d'obres a l'Escola Pia (per instal·lar portes tallafocs) i a la seu local de DYA Lleida (rehabilitació de l'edifici). També s'aprovà per unanimitat la nova bonificació del 90% de l'IBI per a noves promocions urbanístiques a la ciutat i la delegació a la Diputació de Lleida de la recaptació de les sancions de trànsit en via executiva de l'any 2013.

D'altra banda, el Ple acordà la modificació del pressupost 2014 que permetrà habilitar una nova aula per a nadons a la Llar d’Infants Municipal La Pau, davant la petició de matriculacions registrades. Així, el consistori preveu invertir 4.000 euros al centre educatiu abans de finalitzar el present any.


Comentaris

envia el comentari