Catalunya Diari

En marxa el casal d'estiu de la Seu d'Urgell

En marxa el casal d'estiu de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Els més de 200 nens i nenes que participaran en el casal municipal d'estiu gaudiran de la descoberta de la seva ciutat a través del personatge mitològic d'Hèrcules, fundador de la Seu d'Urgell. Hi ho faran mitjançant tallers, jocs, excursions i acampades. Els infants també gaudiran, com cada estiu de la piscina, piragüisme i activitats esportives diverses.
 
La regidora de Joventut i Infància del Consistori urgellenc, Meritxell Planes, ha manifestat que "és molt interessant que els nens i nenes coneguin de ben petits la seva ciutat de manera lúdica i educativa, que coneguin els llocs més emblemàtics de la Seu, i alhora treballin hàbits de bona convivència, fomentant actituds i valors que els ajuden a créixer". Planes també ha volgut agrair la feina portada a terme per l'equip de monitors, "tot educant en el lleure i fer passar un bon estiu als nens i joves urgellencs".
 
El casal d'estiu compta amb 110 nens per torn quinzenal, de 9.00 a 13.30 hores, amb un horari matinal d'acollida de 08.00 a 09.00 hores, i amb servei de menjador fins a les 15.00 hores. L'equip educatiu del casal està format per uns 20 monitors, la majoria titulats com a monitors de lleure. Les activitats planificades i desenvolupades per aquest equip estan orientades per aprendre a gaudir del temps lliure amb activitats diverses i també per treballar hàbits de la bona convivència, ordre, higiene i fomentar entre els nens i nenes totes aquelles actituds i valors que els ajuden a créixer i a madurar com a persones com la solidaritat, la tolerància, el respecte, la cooperació, el joc net.


Comentaris

envia el comentari