Catalunya Diari

En Pau del Club Super 3, protagonista dissabte del PaupaKids de Tàrrega

En Pau del Club Super 3, protagonista dissabte del PaupaKids de Tà rrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

Tàrrega esdevindrà epicentre del lleure infantil aquest dissabte 16 de juliol. La capital de l'Urgell celebrarà la quarta edició del PaupaKids, la parcel·la del Festival Paupaterres reservada específicament per als menuts de casa. Jocs, atraccions, tallers i animació configuren un atractiu programa familiar que es desenvoluparà al Càmping Municipal a partir de les 18.00 hores.

Per segon any consecutiu, el personatge estrella del PaupaKids serà en Pau, un dels rostres més populars del Club Super 3 de Televisió de Catalunya. En Pau narrarà al públic les seves aventures en un amè espectacle que captivarà els infants. La tarda es completarà amb jocs d'aigua, bombolles i puzles gegants, manualitats, maquillatge i photo-call amb la fotògrafa targarina Núria Boleda.

El PaupaKids 2016 és organitzat per l'Associació Paupaterres i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega amb la col·laboració dels serveis educatius de Qualia. El preu de l'entrada és de 3 euros (gratuït amb el carnet dels Súpers).

El PaupaKids s'emmarca dins la 19a edició del Paupaterres - Festival Musical d'Estiu de les Terres de Lleida, que tindrà lloc el divendres 15 i el dissabte 16 de juliol al Càmping Municipal de Tàrrega. En el decurs de les dues vetllades desfilaran per l'escenari The Skatalites, Blaumut, Sabor de Gràcia, El Son de la Chama, The New Catalan Ensemble, Joan Garriga & Madjid Fahem, Dr. Ring Ding, Xaluq, La Terrasseta de Preixens, Carlitos Miñarro, Guetto Youth i Ponent Root Selectors. A més, el dissabte 16 (1 migdia) s'ha afegit un concert al Local de la Societat Ateneu a càrrec de Big Ok!, nou projecte del cantautor Paul Fuster al costat de Sara Fontan (Manos de Topo) i Edi Pou (Za!). El Paupaterres de Tàrrega continua erigint-se així com el principal festival musical a la demarcació de Lleida en època estival.


Comentaris

envia el comentari