Catalunya Diari

Ensenyament instal·la un nou mòdul prefabricat a l’escola Mont-roig de Balaguer

Ensenyament instal·la un nou mòdul prefabricat a l’escola Mont-roig de Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

El departament d’Ensenyament ha entregat aquesta setmana el nou mòdul prefabricat de l’Escola Mont-roig de Balaguer. Durant aquest estiu, s’han executat les obres per a donar cabuda als nous alumnes. El centre va començar a funcionar el curs 2007-2008 amb un grup de P-3, i cada any va creixent fins a esdevenir una escola completa. Enguany tindrà 12 grups fins a quart de primària i uns 290 alumnes. 

El mòdul compta amb espai per a dues aules, més zona de serveis, i està connectat amb el que ja funciona des de fa dos anys. Es tracta d’instal·lacions provisionals, adequades i equipades per als infants, a l’espera de l’ampliació definitiva del centre, ubicat a la carretera de Camarasa. Així mateix, s’ha arranjat l’entorn dels mòduls i el pas que hi ha entre l’edifici d’obra i les instal·lacions provisionals. 
 
Els regidors d’Ensenyament, Miquel Aige, i d’Urbanisme, Guifré Ricart, i la directora de l’escola Mont-roig, Cristina Carbonell, van assistir a l’acte de recepció de l’obra. 


Comentaris

envia el comentari