Catalunya Diari

Entra en servei el bus exprés.cat entre Lleida i Alfarràs

Entra en servei el bus exprés.cat entre Lleida i Alfarràs| Redacció - Fotografia: ACN (Arxiu)

 

La línia de bus exprés.cat que connectarà Lleida amb Alfarràs ha entrat en funcionament aquest dilluns. La nova e2 millorarà l’oferta actual del corredor i oferirà 23 expedicions d’anada i 20 de tornada de dilluns a divendres feiners i 8 anades i 8 tornades els dissabtes no festius, el que significa un increment de l’oferta del 22% respecte als serveis de la línia convencional. 

La demanda global de bus d’aquest corredor l’any 2014 va ser de 255.139 passatgers. Amb aquesta ja seran dues les línies de bus d’altes prestacions que funcionen a la demarcació de Lleida, i 23 a tot Catalunya. Els  es poden consultar al pdf adjunt.
 
L’e2: Lleida-Alfarràs oferirà una sortida cada hora des de les 07.00 a les 21.00 hores, amb reforços de serveis a les hores punta del matí i vespre. La velocitat comercial d’aquestes línies d’altes prestacions també és superior a la de les línies convencionals i els busos incorporen altres millores en el servei, com servei de WI-FI gratuït. En el cas de l’e2, es garanteix l’accessibilitat al bus de les persones amb mobilitat reduïda mitjançant la trucada prèvia, amb 24 hores d’antelació, al telèfon 902.56.65.70. D’aquesta manera l’operador, AUTOCARS GAMON, podrà garantir una correcta prestació del servei a tots els usuaris. La línia exprés Lleida-Alfarràs forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Lleida i hi són vàlids tots els títols de transport d’una i dues zones.


Comentaris

envia el comentari