Catalunya Diari

Entra en servei el nou pàrquing de davant la residència Comtes d’Urgell de Balaguer

Entra en servei el nou pàrquing de davant la residència Comtes d’Urgell de Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 



L’espai compta amb 112 places d’aparcament, que donaran servei tant als veïns com als usuaris del equipaments propers. De fet, l’adequació d’aquesta espai, reclamada des de fa anys pels veïns i usuaris de la residència i centres educatius, ha inclòs també la construcció d’una vorera en tot el perímetre del solar; la instal·lació d’enllumenat públic i d’un sistema de drenatge i recollida d’aigües pluvials i la supressió de barreres arquitectòniques en tot l’àmbit d’actuació. 
 
Aprofitant les obres, s’ha executat la xarxa de recollida d’aigües pluvials i de sanejament del carrer Verge de Montserrat, millorant, així, de manera considerable el sistema d’aquest indret. 
 
Amb la reforma d’aquesta zona, es marcarà el primer tram del camí escolar de Balaguer. Aquest itinerari, indicat amb una senyalització específica, vol garantir als escolars uns desplaçaments a peu des de casa a l’escola segurs i accessibles. L’objectiu és crear una xarxa per tota la ciutat que marqui els principals itineraris a peu cap als centres escolars. La senyalització d’aquests recorreguts també ha de servir per advertir als conductors que han de moderar encara més la velocitat en aquests trams. 


Comentaris

envia el comentari