Catalunya Diari

Enxampades dos motocicletes a 207 i 233 km/h en un tram de carretera limitat a 90 km/h

Enxampades dos motocicletes a 207 i 233 km/h en un tram de carretera limitat a 90 km/h| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van imputar a dos conductors de 26 i 48 anys, de nacionalitat andorrana, un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular amb una velocitat penalment punible, a més de 200 km/h per la C-14 a l'Alt Urgell.

Els fets van succeir el passat dissabte, dia 9 de maig, a les 17:50 hores, durant un control de velocitat que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 147,1 de la C-14, dins del terme municipal de Peramola (Alt Urgell). Els agents van detectar dues motocicles, amb matrícula andorrana, circulant a 207 km/h i 233 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és 90 km/h.
 
Per aquest motiu, es va imputar als dos conductors un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular amb una velocitat penalment punible.
 
Els dos conductors hauran de comparèixer, quan siguin requerits, davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.
 
D'altra banda, les dues motocicletes van ser immobilitzades i posades a disposició de l'autoritat judicial.


Comentaris

envia el comentari