Catalunya Diari

Enxampades tres persones a la Seu amb tabac de contraban valorat en 38.500 euros

Enxampades tres persones a la Seu amb tabac de contraban valorat en 38.500 euros| EP - Fotografia: Guardia Civil

 La Guàrdia Civil els va detectar el 7 d'agost sobre les 07.00 hores circulant amb tres cotxes, que van reconèixer per ser habituals contrabandistes de la zona i que portaven dins paquets sospitosos. 
 
En intentar detenir a Coll de Trova el primer cotxe va cridar els altres dos conductors, que van fugir a gran velocitat cap a la Seu d'Urgell intentant atropellar els agents en la seva fugida. 
 
Els vehicles van ser localitzats a Vilanova de Banat aparcats en una cuneta, sense ocupants i tancats amb clau, i a la cuneta havien deixat 18 caixes de tabac de contraban. Després de les investigacions oportunes, es procedeix durant el mateix dia a la localització i detenció en els seus respectius domicilis, a la Seu d'Urgell, a J.P.S, de 55 anys; J.A.R.G, de 30 anys; i M.G.G.,de 55 anys. La Guàrdia Civil els imputa a tots ells delictes de contraban i pertinença a un grup criminal, així com atemptat a agent de l'autoritat i contra la seguretat viària. Així mateix, també es va procedir a la imputació de A.M.R, de 52 anys, esposa d'un dels detinguts.
 
Aquests dos vehicles van quedar a disposició judicial i als últims dos detinguts se'ls imputa també un delicte contra la seguretat viària.


Comentaris

envia el comentari