Catalunya Diari

Enxampat a Oliana amb 10.000 paquets de tabac de contraban

Enxampat a Oliana amb 10.000 paquets de tabac de contraban| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 

Agents de la Guàrdia Civil de la Secció Fiscal de la Seu d'Urgell van enxampar aquest dimarts, sobre les 05.45 hores, un vehicle amb 9.980 paquets de tabac de contraban, procedents del Principal d'Andorra, valorats en 41.936 euros.

Els agents, quan realitzaven un servei de vigilància fiscal a la C-14, van observar a l'altura d'Oliana un vehicle marca Ford model Mondeo que circulava sense seients a la part posterior. La Guàrdia Civil va indicar al conductor que s'aturés per la seva identificació i verificació fiscal, però aquest va fer cas omís de les indicacions i va emprendre la fugida.
 
Després d'uns minuts seguiment, el conductor es va aturar al voral i va ser identificat pels agents, resultant ser M.J.E.F., de 46 anys, veí del Principat d'Andorra i de nacionalitat portuguesa.
 
A la part del darrere del vehicle es van localitzar unes caixes que contenien al seu interior un total de 9.980 paquets de tabac ros de contraban de diverses marques, valorats en 41.936 euros.
 
Els agents van procedir doncs a la detenció de M.J.E.F., com a autor d'un suposat Delicte de Contraban (Llei Orgànica 12/95). Les diligències instruïdes, en unió del detingut, vehicle intervingut i tabac decomissat, van ser posades a disposició del Jutjat d'Instrucció de Solsona.


Comentaris

envia el comentari