Catalunya Diari

Enxampat amb 60.000 paquets de tabac de contraban ocults en un doble fons d'un semiremolc

Enxampat amb 60.000 paquets de tabac de contraban ocults en un doble fons d'un semiremolc| Redacció - Fotografia: Guardia CivilEls fets van tenir lloc sobre les 09.00 hores d'aquest dilluns quan a l'interior del recinte duaner els especialistes fiscals de la Guàrdia Civil revisaven l'entrada a Espanya d'un camió amb matrícula espanyola procedent d'Andorra. El conductor del camió va declarar que el remolc d'aquest es trobava buit, però l'agent va sospitar que podria amagar algun tipus d'efecte de contraban, per la qual cosa després d'una anàlisi de risc, es va procedir a realitzar un control més exhaustiu de l'interior del mateix. Després de la revisió, a l'interior del remolc, al final del mateix, es va descobrir ocult, un petit tirador i si es feia ús del mateix, s'obria una petita porta que donava accés a un doble fons.

En el doble fons, de mitjanes dimensions, es van localitzar un total de 60.000 paquets de tabac ros de contraban procedents del Principat d'Andorra, valorats en 243.750 euros.

Aquesta aprehensió és al costat de l'efectuada el passat mes de juny (80.000 paquets per valor de 338.125 euros), de les més importants realitzada en els últims anys a l'interior del recinte duaner de la Farga de Moles.

Pel fet esmentat, s'han instruït diligències per un suposat Delicte de Contraban (Llei Orgànica 12/95), que en unió del detingut C.V.R, espanyol, de 43 anys i veí d'Andorra, han estat posats a disposició del jutjat d'instrucció de la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari