Catalunya Diari

Enxampat amb un quilo de marihuana dins d'una maleta a la Seu d'Urgell

Enxampat amb un quilo de marihuana dins d'una maleta a la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell ha detingut aquest dimarts al matí a J.C.R., amb un quilo de marihuana amagada a l'interior d'una maleta. L'autor dels fets, en veure la presència policial, es va donar a la fuga fent cas omís als senyals dels agents i intentant inclús endur-se per davant a un d'ells durant la fugida.

Els fets es van produir quan els agents que es trobaven realitzant un punt de verificació fiscal a la N-145, a l'altura de la localitat de la Seu d'Urgell, van procedir entre d'altres, a aturar un vehicle marca Seat Córdoba amb matrícula espanyola. Aquest va fer cas omís als senyals dels guàrdies civils i va intentar inclús endur-se per davant en la fugida a un d'ells. En el seu intent d'escapar dels agents i realitzant una conducció temerària, va posar en perill a diversos vianants i vehicles que circulaven pel nucli urbà de la localitat de la Seu d'Urgell.
 
Posteriorment, en un dels carrers, i després de veure's sense sortida, l'únic ocupant del turisme va sortir corrent, sent detingut minuts més tard pels agents.
 
Un cop inspeccionat el vehicle, van trobar al seu interior una maleta amb 990 grams en cabdells de marihuana, així com una bàscula de precisió.
 
Per aquests fets, es va procedir a la detenció de J.C.R., de 35 anys d'edat, de nacionalitat cubana i amb domicili a Tarragona, per la comissió d'un delicte contra la Salut Pública, un altre contra la Seguretat del Trànsit i un atemptat contra Agent de l'autoritat.
 
El detingut i els efectes intervinguts, van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la Seu d'Urgell.
 
La substància intervinguda han estat traslladades al Laboratori de l'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses a Barcelona, ​​perquè es procedeixi a l'extracció i anàlisi de la mateixa, i així, poder determinar la quantitat exacta de la substància estupefaent.


Comentaris

envia el comentari