Catalunya Diari

Enxampat un comercial d’una empresa energètica per demanar un crèdit de 300 euros a nom d’una clienta a la Noguera

Enxampat un comercial d’una empresa energètica per demanar un crèdit de 300 euros a nom d’una clienta a la Noguera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 A finals de juny una veïna de Ponts va denunciar que algú havia demanat una crèdit de 300 euros falsejant les seves dades personals. El descobriment el va fer arran d’una carta que va rebre el mateix dia de la denúncia, d’una empresa de minicrèdits que li exigia uns pagaments. La dona sospitava d’un comercial d’una empresa comercialitzadora d’energia que va visitar-la a principis de juny. Aquest comercial li va demanar el DNI i la darrera factura de la llum a la víctima, amb l’excusa que li faria un abonament i uns descomptes en el subministrament de tot l’any. Posteriorment va fer trucar la dona a un número de telèfon en el qual, suposadament, havien d’activar l’oferta.
 
Arran de la denúncia, els mossos van iniciar les indagacions que van permetre identificar l’esmentat comercial, gràcies a la col·laboració de la companyia elèctrica, que era totalment aliena al fets. Seguidament es va contactar amb l’empresa que havia concedit el crèdit i es va localitzar el número de compte bancari en qual s’havien ingressat els diners.
 
Els investigadors van comprovar que la titular del compte era la mare del comercial de la companyia de la llum. També es va constatar que el presumpte estafador ja havia estat denunciat amb anterioritat per fets similars. Amb aquesta informació, els mossos van detenir el 5 d’agost l’esmentat comercial i posteriorment li van prendre declaració com a imputada a la seva mare, per la seva presumpta implicació en els fets.
 
El detingut, que tenia antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l’obligatorietat de comparèixer al jutjat de guàrdia de Balaguer, quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari