Catalunya Diari

Enxampat un veí d'Organyà cultivant marihuana a l'interior d'un magatzem agrícola

Enxampat un veí d'Organyà cultivant marihuana a l'interior d'un magatzem agrícola| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Seu d'Urgell van detenir el dia 6 de juliol un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Organyà, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per cultivar marihuana a l'interior d'un magatzem agrícola.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta fa dues setmanes, després de tenir coneixement de l'existència d'una plantació de marihuana amagada a l'interior d'un magatzem al municipi de Coll de Nargó.
 
El passat dimecres es va localitzar el magatzem agrícola que acollia la plantació a Gavarra, un nucli de la població de Coll de Nargó. Els agents van comprovar que l'interior estava distribuït en vuit estances, cadascuna de les quals estava destinada a una part del procés per aconseguir marihuana: des de la germinació de les plantes fins la fase d'assecament.
 
També es va comprovar que el magatzem estava perfectament habilitat per realitzar cultius intensius, amb un sistema de ventilació, reg i enllumenat per facilitar el creixement de les plantes. En total, es van intervenir 248 plantes en diferents estats de creixement.
 
El detingut, que té antecedents, ha passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Seu d'Urgell.
 


Comentaris

envia el comentari