Catalunya Diari

Enxampats a 198 i a 207 km/h per la L-310 a la Segarra, una via limitada a 90 km/h

Enxampats a 198 i a 207 km/h per la L-310 a la Segarra, una via limitada a 90 km/h| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han imputat els darrers dos dies a dos conductors de nacionalitat andorrana com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària, per circular a 198 km/h i a 207 km/h per la L-310 a la Segarra, una via limitada a 90 km/h.

Els primer fet va succeir el passat diumenge, dia 14 de juny, a les 9.34 hores, durant un control de velocitat que s'havia muntat a la L-310, a l'altura del punt quilomètric 10'8, dins del terme municipal de Plans de Sió (Segarra). Els agents van detectar un turisme circulant a 198 km/h, en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 90 km/h. Per aquest motiu, es va denunciar penalment al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular amb un vehicle a una velocitat penalment punible.
 
Dilluns, en un altre control de velocitat que s’havia muntat a les 11.06 hores, al mateix punt que el del dia abans, es va detectar una motocicleta circulant a  207 km/h. A més, la conductora, una dona de nacionalitat andorrana, va donar positiu a la prova de detecció de drogues. Per tot això, es va imputar a la conductora un delicte contra la seguretat viària i es va denunciar administrativament per conduir sota l’efecte de substàncies estupefaents.
 
Tots dos conductors hauran de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera quan siguin requerit.


Comentaris

envia el comentari