Catalunya Diari

Enxampats a Tàrrega dos individus amb 20 grams de cocaïna i 2.000 euros en metàl·lic

Enxampats a Tàrrega dos individus amb 20 grams de cocaïna i 2.000 euros en metàl·lic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Policia Local de Tàrrega va detenir dimecres a la capital de l'Urgell dos homes de 33 i 32 anys d'edat respectivament per presumpte delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l'autoritat. Es tracta de dos veïns de Balaguer, de nacionalitat marroquina i amb antecedents penals.

Les detencions es van produir a les 18.00 hores d'aquest dimecres a la carretera que enllaça la plaça d'Andorra, al nord de la ciutat, amb l'A-2. Moments abans, una dotació de la Policia Local havia observat durant una patrulla preventiva els dos individus esmentats amb actitud sospitosa al carrer de Josep Maria Folch i Torres, els quals van pujar a un vehicle Seat León i van iniciar la seva marxa en direcció a la Plaça d'Andorra. Després de passar per aquesta rotonda, els agents va fer aturar el vehicle per procedir a la identificació dels dos ocupants.
 
Quan els agents es disposaven a escorcollar el vehicle i els dos homes, un d'ells va fugir corrent i els agents van iniciar una persecució a peu durant la qual el fugitiu llençà unes petites bosses de color blanc. Una vegada interceptat, es va detenir l'home, qui oferí resistència en tot moment agredint els agents. Llavors es comprovà que duia 6 petites bosses de cocaïna i una bossa més gran de cocaïna en roca no manipulada. Al mateix temps, es va detenir l'altre home, conductor del vehicle.
 
En total, es van comissar 20 grams de cocaïna i 2.000 euros entre els dos detinguts, els quals es traslladaren a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cervera per passar a disposició judicial. També es comissaren telèfons mòbils i es precintà el vehicle.
 
Els agents de la Policia Local que participaren en les detencions foren atesos al CAP de Tàrrega per lesions lleus.


Comentaris

envia el comentari