Catalunya Diari

Enxampats després d'atracar un bar de Guissona a mà armada

Enxampats després d'atracar un bar de Guissona a mà armada| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut entre els dies 3 i 19 de març tres homes com a presumptes autors d’un atracament en un restaurant de Guissona. Durant la fugida, els lladres van perdre la pistola que havien utilitzat en l'atracament i part dels diners que havien sostret.

Els detinguts, d’edats compreses entre els 27 i 52 anys, són de nacionalitat espanyola i marroquina, veïns de Pont de Vilomara i Rocafort (Bages) i Manresa (Bages).
 
Els fets es remunten al 10 de novembre de 2014. Pels volts de les 23.30 hores es va produir un atracament a mà armada en un restaurant ubicat al carrers dels Llacs de Guissona. Segons la denúncia, dos homes tapats amb passamuntanyes i ulleres van entrar a l’establiment, quan estava tancat al públic. Van amenaçar els treballadors amb una pistola i van sostreure part de la recaptació del local. Després d’agafar els diners van sortir corrents, van pujar dins un turisme que tenien estacionat per les rodalies i van fugir del lloc a gran velocitat.
 
Els mossos van comprovar que en el trajecte que va del restaurant al vehicle, els atracadors van perdre l’arma de foc que havien utilitzat en l’atracament, així com part dels diners que havien sostret. L’arma era una pistola detonadora del calibre 9mm Parabellum.
 
Amb tots els indicis recollits, agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de Ponent van iniciar un seguit d’indagacions per identificar els autors del robatori.
 
El 3 de març, els mossos van localitzar i detenir un dels presumptes autors materials de l’atracament. La detenció es va efectuar de matinada i en un domicili de Pont de Vilomara i Rocafort. La tarda del 10 de març van detenir a la mateixa població la persona que, presumptament, havia facilitat l’arma als lladres per dur a terme el robatori. Finalment, la tarda del 19 de març va ser localitzat i detingut a Manresa el segon, presumpte, atracador.
 
Els implicats van ingressar a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera. Pel que fa a la persona que va ser detinguda el 10 de març, va quedar en llibertat després de declarar en dependències policials, amb l’obligatorietat del comparèixer al jutjat quan sigui requerida.


Comentaris

envia el comentari