Catalunya Diari

Enxampats després de robar un motor d'una finca agrícola de Torrefarrera valorat en 1.000 euros

Enxampats després de robar un motor d'una finca agrícola de Torrefarrera valorat en 1.000 euros| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 A primera hora del matí de divendres una patrulla de mossos va realitzar una inspecció, emmarcada dins del POE Món Rural, en una deixalleria de Torrefarrera. Entre altres objectes els agents van trobar un motor reductor d’alumini que coincidiria amb un denunciat com a sostret davant la Policia local d'Alcarràs. Segons la denúncia, presentada el 25 de març, uns desconeguts van fracturar la finestra d’una caseta de la partida Coll de Mixó d'Alcarràs i es van emportar un motor reductor d’alumini d’un pivot de reg valorat en 1.000 euros.
 
Els mossos van comprovar que l’albarà d’entrada era del mateix dia del robatori. A més, el denunciant va confirmar que es tractava del motor sostret.
 
Davant els fets, el mateix divendres els investigadors van detenir les dues persones que van portar el motor a la deixalleria, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Es tracta de dos homes, de 41 i 52 anys, veïns de Lleida.
 
Els detinguts, amb antecedents per fets similars, van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari