Catalunya Diari

Enxampats per vendre per Internet objectes robats al Segrià

Enxampats per vendre per Internet objectes robats al Segrià| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 1 de juliol un home de 28 anys, veí d'Alguaire i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de quatre delictes de robatoris amb força en domicilis i magatzems rurals del Segrià.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta a principis d'any després d'un seguit de robatoris amb força, de similars característiques, comesos en domicilis i magatzems rurals dels municipis d'Alguaire i Almenar. En tots els casos, després de forçar els accessos, s'emportaven tota mena d'estris de valor.
 
A finals de juny els investigadors van detectar objectes, possiblement relacionats amb els robatoris, en canals de compravenda de xarxes socials i van determinar la identitat d'una persona relacionada amb els robatoris. Finalment, el passat 1 de juliol es va localitzar i detenir un home com a presumpte autor de quatre robatoris amb força comesos en dos domicilis, en un magatzem rural i en una explotació ramadera.
 
L'endemà es va realitzar una entrada i perquisició al domicili del detingut, situat al carrer Mossèn Ramon Artigues d’Alguaire, on es va intervenir 77 objectes presumptament sostrets, entre els quals destaquen, petits electrodomèstics, telèfons mòbils, altaveus, eines, bateries i rellotges, entre altres objectes. A hores d'ara la investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions, un cop s'aclareixi la procedència de la resta d'objectes intervinguts.
 
El detingut, amb antecedents ha passat aquest divendres al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.
 
Enxampats robant bateries de camió
D’altra banda, el mateix dimecres 1 de juliol, els Mossos van detenir dos homes, de 25 i 30 anys, veïns de Lleida i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte furt, en grau de temptativa.
 
De matinada, un treballador d'una empresa de transports i excavacions de la partida Les Canals de Lleida, va sorprendre dos individus estaven robant les bateries dels camions de l'empresa. En ser descoberts, els lladres van intentar fugir del lloc amb un vehicle però van quedar bloquejats en un terraplè. Van ser detinguts per una patrulla dels mossos, que es trobava per la zona. Posteriorment es va constatar que ja havien desmuntat dues bateries valorades en 600 euros.
 
Els detinguts, tots dos amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutjat quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari