Catalunya Diari

Es talla voluntàriament la cama per cobrar una indemnització de l'assegurança que havia contractat

Es talla voluntàriament la cama per cobrar una indemnització de l'assegurança que havia contractat| Redacció

 La detenció és el resultat d'una investigació oberta durant el mes de maig de l'any passat, arran d’un accident que es va produir en una empresa del polígon Els Colomers de Golmés. Els fets es van produir quan un extreballador de l'empresa, que havia estat acomiadat el dia abans, va anar a recollir els efectes personals que guardava a l'interior de les instal·lacions. Mentre ho feia, per motius desconeguts, es va seccionar la cama per sota del genoll amb una serra radial.
 
Per aquest motiu es va iniciar una investigació, ja que tot apuntava a una autolesió. Durant les indagacions es va comprovar que l'home havia contractat tres mesos abans dues assegurances que pagaven indemnitzacions entre els 150.000 i 200.000 euros en casos d’amputacions.
 
Al llarg d'aquests mesos d’investigació també es va comprovar que l'home va cobrar de la mútua de l’empresa com si es tractés d'un accident laboral.
 
La investigació va concloure el passat dimecres amb la detenció de l'home com a presumpte autor de tres estafes. Dues van ser a les asseguradores amb les quals va contractar les pòlisses i la tercera a la mútua de l’empresa.
 
De la investigació es desprèn que el detingut es va autolesionar per tal de cobrar les assegurances que havia contractat mesos enrere. El detingut va quedar en llibertat l'endemà de la seva detenció, amb la l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari