Catalunya Diari

Escapada boletaire al Pirineu de Lleida

Escapada boletaire al Pirineu de Lleida| Redacció - Fotografia: La Petjada

 

T'agraden els bolets? Vols iniciar-te en aquest món i no saps per on començar? Ara és el teu moment. L'empresa La Petjada/Catalonian Tracks organitza cada cap de setmana fins a finals d'octubre una sortida per la Vall de Boí. Prepara la càmera de fotos i el cistell que això comença.

  

La sortida s'iniciarà el dissabte, dia 20 de setembre, a les 10.00 hores. La Judit, la vostra guia, us donarà la benvinguda a l’Alta Ribagorça, i tot seguit sortireu a buscar bolets, capturant-los amb les vostre càmeres fotogràfiques i aprenent a distingir-los. I prepareu-vos per capturar-los bé, ja que podreu participar en un concurs fotogràfic a finals de tardor, amb premi per als tres primers classificats.

  

 

  

Diumenge seguirà la sortida, tot i que els participants tindran el dia lliure per l'Alta Ribagorça, una imponent raconada de Catalunya ben desconeguda però que amaga interessants tresors naturals i culturals. Si no sabeu què visitar, demaneu consell a la guia.

  

 

  

El preu de l'activitat és de 80 euros per persona. Aquest inclou l'excursió amb una biòloga local, dos nits d'allotjament en hotel rural (compartint habitació doble) i l'assegurança.

  

 

  

Les persones interessades en participar en aquesta activitat poden posar-se en contacte amb la guia trucant al telèfon 620816184 (Judith) o bé enviant un correu a [email protected]

Comentaris

envia el comentari