Catalunya Diari

'Escolta la veu!', el lipdub de l'associació Alba de Tàrrega

'Escolta la veu!', el lipdub de l'associació Alba de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Associació Alba (Tàrrega)

 Per fer front a la situació aquest entitat va decidir organitzar l'activitat, amb l'objectiu d'engrescar a totes aquestes persones i a la resta de l’associació, més de 200 entre professionals i usuaris. Triar la música, fer els decorats, convocar a la gent i fer milers d’assajos són algunes de les tasques que s'han dut a terme. "No ha estat fàcil, però en ho hem passat molt bé", expliquen des de l'associació Alba.
 
'Escolta la veu!'. Això és el que diu la cançó i el que volen aconseguir a través d’aquest lipdub. "La veu de totes aquestes persones que riuen diàriament i s’entusiasmen amb tot el que fan, la veu dels professionals que viuen la seva feina amb passió, la veu de les famílies, totes elles molt valentes, i que necessiten tot el nostre recolzament".
 
La cançó del grup Sherpah posa música a totes aquestes veus i els permet fer arribar el missatge a la gent, als amics, als que ja col·laboren amb ells, però també als polítics i a les institucions que tenen molt a dir, i molt per a fer.


Comentaris

envia el comentari