Catalunya Diari

Espectacles de dansa i màgia aquest cap de setmana a les Borges Blanques

Espectacles de dansa i màgia aquest cap de setmana a les Borges Blanques| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Les Borges Blanques ha programat un espectacle de dansa i un de màgia per aquest dissabte i diumenge, respectivament, en el marc de les Jornades Culturals i Saludables que se celebren fins l'1 de maig a la capital de les Garrigues.

Així, tots els amants de les arts escèniques que ho desitgin tenen una cita aquest dissabte, dia 16 d'abril, a les 21.00 hores al Pavelló de l'Oli de les Borges, on podran veure l'espectacle de dansa-teatre 'Fades, un regne encantat', a càrrec del Ballet de Dansa Oriental i Fusió Al Baladi, que dirigeix Tati Alves. El preu de les entrades és de 5 euros anticipades, que es poden adquirir a l'Ajuntament, i de 7 euros a la guixeta.
 
L'endemà diumenge, dia 17 d'abril, a les 18.00 hores a la Sala Grums, tots els infants als que els agradi la màgia i l'humor podran gaudir de l'espectacle 'The Magomic Show', a càrrec de Gromic. Aquest tendre espectacle d'humor visual, que combina la màgia amb la comedia i l'art del clown, té una entrada de 3 euros per als infants i 2 euros als adults. Amb aquesta actuació les Borges continua el cicle infantil de teatre 'Baldufa', que permetrà gaudir d'una representació cada mes. Tots els nens i nenes que hi assisteixin, rebran un carnet on podran segellar la seva presència a cada obra fins al desembre, i el que hagi assistit a les 6 representacions entrarà gratis a la darrera i rebrà un obsequi, i el que hi hagi assistit a 5 també gaudirà d'una entrada. 
 
La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut "animar a tothom que ho desitgi a assistir als potents espectacles culturals que fem a les Borges Blanques aquest, i gairebé cada cap de setmana, ja que gaudiran d'una bona estona a uns preus molt i molt assequibles".


Comentaris

envia el comentari