Catalunya Diari

Espectacular incendi al centre de Vielha

Espectacular incendi al centre de Vielha| Redacció - Fotografia: @cati_aran

 

Un incendi ha afectat aquest dissabte a la nit tres escales d'un edifici de pisos a Vielha e Mijaran, a la Val d'Aran. L’incendi hauria començat al tub de la xemeneia i es va propagar a través de les bigues de fusta que compartien amb tota la coberta de l’edifici, que també era de fusta. 


Fins al lloc, es van arribar a desplaçar un total de 13 dotacions dels Bombers i dels Pompiers d’Aran (sis camions, cinc vehicles lleugers, l’autoescala i l’ambulància) que a l’arribada al servei es van trobar amb un foc totalment desenvolupat. A les 22.39 hores el foc es trobava en fase de control i a les 05.16 hores ja estava totalment apagat.


 


 


 


L’incendi ha cremat el tub de la xemeneia i la coberta de fusta que compartien les tres escales d’un mateix edifici. El foc ha afectat cinc pisos dúplex de la segona planta i set pisos més han quedat afectats per l’aigua de l’extinció. Un local de la planta baixa a més de les plantes soterrànies del pàrquing -1 i -2 també han quedat afectats per l’aigua utilitzada durant les tasques d’extinció.


 


L’estructura de l’edifici no ha sofert cap dany i aquest diumenge al matí efectius dels Bombers, un cop extingit l’incendi, estan fent una inspecció de revisió i valoració dels danys.


 


A causa del foc, cap persona va resultar ferida tot i que com a mesura preventiva es van desallotjar els veïns d’un pis que es trobaven al domicili en el moment de l’incendi. Només tres dels pisos estaven ocupats i les famílies van ser reallotjades en hotels de la zona.Comentaris

envia el comentari