Catalunya Diari

Espot i Port Ainé valoren positivament l'inici de la temporada d'esquí

Espot i Port Ainé valoren positivament l'inici de la temporada d'esquí| Redacció - Fotografia: SkiPallars

iniciar la temporada el dia 6

Gràcies a la producció de neu artificial i al precís treball dels constructors de la zona freestyle, el proper cap de setmana 15 i 16 de desembre s’obrirà al públic el Snowpark de Port Ainé. Aquest any, la zona freestyle serà dinamitzada per d’empreses especialitzades del sector amb esdeveniments diversos (competicions, concentracions i camps) i amb nous mòduls específics per a que els practicants gaudeixin d’aquesta modalitat d’esquí i snowboard.


Així mateix, Espot i Port Ainé oferiran de cara al cap de setmana un domini esquiable obert de pràcticament el 70% de les pistes i el 100% del desnivell. De moment, es manté la tarifa de promoció del forfet diari de 25 euros els adults i 19 euros els nens fins al proper 21 de desembre.

Promocions prèvies al Nadal
Les setmanes prèvies a les festes de Nadal són molt bones per a aquells que desitgen fer una esquiada tranquils a molt bon preu. A Espot i Port Ainé hi ha els paquets turístics següents:
- Escapada Ski Low Cost 2 dies: estades de 2 nits i 2 dies de forfet per tan sols 71 euros en albergs i hostals del Pallars Sobirà.
- Escapada Esquí a peu de pistes: per estrenar la temporada d’esquí gaudint d’un cap de setmana a peu de pistes d’Espot o de Port Ainé. Hotels a partir de dues estrelles.


Comentaris

envia el comentari