Catalunya Diari

Esterri d’Àneu acull la BirrÀneu, la primera fira de la cervesa artesana de Les Valls d’Àneu

Esterri d’Àneu acull la BirrÀneu, la primera fira de la cervesa artesana de Les Valls d’Àneu| Redacció - Fotografia: BirrÀneu

 

Esterri d’Àneu acollirà els dies 10 i 11 d'agost la primera edició de la BirrÀneu, la fira de cervesa artesana de Les Valls d’Àneu. BirrÀneu oferirà una proposta gastronòmica complerta a base de cerveses artesanes d’obradors de la província de Lleida i la degustació de tapes elaborades pels locals de restauració de la localitat.

La fira proposa un programa complert d’activitats complementàries com els vermuts musicals, tasts a cegues de cervesa, maridatges amb productes locals i concerts. Enric Llucià Group, proposta de jazz-pop d’autor, tancarà la primera edició amb un concert final el dijous dia 11 a les 20.00 hores.
 
Organitzada per l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu i el Consorci de Turisme de les Valls d’Àneu, amb la col·laboració de la cervesera artesana CTretze, la BirrÀneu neix amb l’objectiu de potenciar el producte del territori i de dinamitzar l’oferta d’oci i turisme de Les Valls d’Àneu.
 
Ja en la seva primera edició la BirrÀneu compta amb la seva pròpia cervesa, amb nom de 'Jau Coloma', elaborada per la cervesera Ctretze. Inspirada en les Valls d’Àneu i en els seus pastors, un ofici tradicional que torna a tenir molt impuls gràcies a iniciatives locals i de formació, és una cervesa fresca estil Pale Ale, rossa i elaborada amb maltes i llúpols que cassen perfectament per oferir un sabor fresc i agradable. 


Comentaris

envia el comentari