Catalunya Diari

Famílies i nens protesten per les retallades en transport i menjador a l'Alta Ribagorça

Famílies i nens protesten per les retallades en transport i menjador a l'Alta Ribagorça| Redacció - Fotografia: @laccentUnes 80 persones han tallat la carretera un quart d'hora a l'altura del Pont de Suert i després han continuat durant tres quarts d'hora amb talls intermitents per protestar per la falta d'ajudes en una situació que afecta al voltant de 80 estudiants.

Per aquest divendres, està previst que tampocportin als seu fills a l'escola, ja que aniran a la seu del Consell Comarcal, al Pont de Suert, cap al migdia, per seguir protestant. En el seu manifest assenyalen que són famílies afectades pel copagament de l'ensenyament, que viuen en pobles dispersos i que els seus fills s'han de desplaçar per anar a l'escola de manera que des de les 8.30 fins a les 17.00 hores estan lluny de casa, en un altre poble a quilòmetres de distància .

La llei estatal no preveu que aquest transport i el menjador estigui finançat i la mesura afecta a tota la província de Lleida a uns 600 nens i nenes. La Diputació de Lleida ja va anunciar dimarts que assumirà el cost del transport escolar i, almenys, la meitat del cost del menjador.


Comentaris

envia el comentari